Αναζήτηση
 • Καλέστε μας τώρα: 210 5236566 (αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας) 210 5231515 (ανταλλακτικά κινητής τηλεφων.)
 • Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 19:00 / Σάββατο 9:30 - 17:00
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  Menu Close

  Αποστολή & Επιστροφές

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


  Έξοδα Αποστολής:

  Για παραγγελίες κάτω των 2 κιλών το κόστος διαμορφώνεται στα 3€ και αυξάνεται 1€ για κάθε επόμενο κιλό.

  Ολοκλήρωση παραγγελίας:

  Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα:
  « Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε.
  Αριθμός Παραγγελίας: ####
  Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες παραγγελίας.»

  Ημερομηνίες και ώρες αποστολής:

  Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν εφόσον η πληρωμή ολοκληρωθεί έως τις 14:00

  Τα προϊόντα προς ολόκληρη την Ελλάδα αποστέλλονται με την Γενική Ταχυδρομική.

  Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 09.00 μέχρι 17.00.

  * Επίσης παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο ή ο περιορισμός της ώρας παραλαβής (εφόσον επιλεχθεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και συμπληρωθούν οι ώρες στα σχόλια). Το κόστος αποστολής το Σάββατο ή σε περιορισμένες ώρες αυξάνεται κατά 2€.

  Παραλαβή προϊόντων:

  Η παραλαβή της παραγγελίας σας σε μία εργάσιμη, γίνεται σε όλες τις μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών της Ελλάδας:

  Εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημέρων σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και Κρήτη (περιοχές εκτός πρωτεύουσας νομών και Λασιθίου), νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

  Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε Πρωτεύουσα Νομού και παραγγείλετε έως τις 15:00 την Τρίτη θα παραλάβετε την Τετάρτη ενώ σε απομακρυσμένες περιοχές και χωριά θα παραλάβετε τη Πέμπτη-Παρασκευή.


  Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας με την οποία το Hamza Telecom δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη.

  Πολιτική επιστροφών:

  Σε περίπτωση που από υπαιτιότητα του Hamza Tel το προϊόν που λάβατε ήταν ελαττωματικό ή απουσίαζαν συγκεκριμένα επιθυμητά χαρακτηριστικά όπως αυτά είχαν συμφωνηθεί («έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων») ή το προϊόν διαφορετικό από αυτό το οποίο παραγγείλατε (δηλ. ο κωδικός του πραληφθέντος εμπορεύματος ήταν άλλος από τον κωδικό της παραγγελίας), δικαιούστε κατ’ επιλογήν σας είτε πλήρη επιστροφή του αντιτίμου είτε, εναλλακτικώς, αντικατάσταση του εμπορεύματος με άλλο όμοιο ή παραπλήσιο, εφ’ όσον υπάρχει διαθέσιμο, άλλως της εφάμιλλης ποιότητος και αξίας. Σε κάθε περίπτωση, το Hamza Tel βαρύνεται με όλα τα έξοδα επιστροφής υπό την προϋπόθεση ότι μας ενημερώσετε εντός 15 ημερών για το ελάττωμα ή το λάθος, διαφορετικά ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με μέρος ή και ολόκληρο το κόστος της επιστροφής. Τα χρήματα θα σας επιστραφούν εντός 21 ημερών από την παραλαβή των επιστραφέντων εμπορευμάτων από το κατάστημα. Υπενθυμίζεται ότι το Hamza Tel έχει ευθύνη ως πωλητής έναντι των πελατών του για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων των προϊόντων που διαθέτει, σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα.